Bericht versturen
Thuis

HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD.

Bedrijfsprofiel

Co. van Machinrey van het Zemolassen, Ltd (ZEMOWELD) is één van uitvoerige fabrikant van Thermoplastisch Lassenmateriaal en ervaren professionele exporteurs in Machine van de het Uiteindefusie van China ZEMO de producten inbegrepen, de Machine van de Contactdoosfusie, Electrofusion-Machine, Hete Luchtlassers, de Machine van het Hete Luchtlassen, Uitdrijvingslassers, Geomembrane-de Lassers van de Overlappingswig, Lintzaag, Snijmachine, en Lassentoebehoren.

 

ZEMO heeft het formidabele technische team en de strikte kwaliteitscontrole samen met prima na de verkoopdienst.

 

Alle producten hebben hoogte - kwaliteit en stabiele prestaties. Met sterke verhoudingen en goed krediet, werken wij nauw samen om de wereldmarkten samen te ontwikkelen.

Staand voor de uitdagingen, zullen wij druk in kracht veranderen, zullen wortel in de marktvraag nemen, zullen kredietbeheer aandringen en zullen de merkconnotatie van veiligheid en gemak bevorderen.

 

Bovendien zullen wij ook door de strategie van ononderbroken ontwikkeling verblijven.

Met onze uitstekende producten, concurrerende prijzen en perfecte diensten, hopen wij dat wij lange en vriendschappelijke zakelijke relaties met u in nabije toekomst zullen vestigen.

 

Het Eindesourcing van de plastic Lassenmachine zal Één Platform, ZEMO de industrie van het wereld thermoplastische materiaal dienen.

 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten, bent of om het even welke verdere informatie vereist, gelieve te voelen vrij om ons vandaag te contacteren.

U bent welkom met ons samenwerken om een nieuw hoofdstuk samen tot stand te brengen.

 

China HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De TECHNOLOGIEco. van HEBEI ZEMO, Ltd werd opgericht in 2003

 

Ons bedrijf heeft lang geëngageerd aan het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van het plastic materiaal van het pijplassen.

 

ZEMO-producten omvatten:

 

De Machine van de uiteindefusie, de Machine van de Contactdoosfusie, Electrofusion-Machine, Hete Luchtlassers, de Machine van het Hete Luchtlassen, Uitdrijvingslassers, Geomembrane-de Lassers van de Overlappingswig, Lintzaag, Snijmachine, en Lassentoebehoren.

 

Maak ons uw eerste keus wanneer sourcing voor uw vereisten.

 

 

HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Zemo

Aantal werknemers : 10~20

Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten China HEBEI ZEMO TECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten